"Mervärde och styrka för ditt företag via marknadsföring"

...hårt sittande åsikter bara sedan 2008...

Våra tjänster täcker alla aspekter inom mediebranschen. Under årens lopp har våra
produkter utvecklats för att flexibelt möta behoven hos både små och stora företag.

Våra produkter är t.e.x web-sidor, företagsvideon, 3D-produkter evenemangsproduktion och print-media.

Vi hjälper företag att hitta de rätta kommunikationsmetoderna och att skapa pålitliga relationer med sina kunder.

Tjänster och produkter

Videoproduktion

Vårt företag designar och producerar videoklipp samt tv- och ljudreklam. Fotograferingar, redigeringar och effekter skapas med hjälp av t.ex. 3D-effekter, grafik eller animationer. Videoprodukter inkluderar mäss-, företags- och presentationsvideo, samt utförandet av TV-reklam.

Web-produkter och tjänster

Vi tar web-tjänster till en ny nivå. Vi utför grafiska lösningar av hög kvalitet, och utvecklar även utmanande moderna system. Våra tjänster inkluderar hemsidor och mobilsidor, mobilapplikationer, publicering av innehåll på sociala mediekanaler, webbutik och bokningssystem samt produktion och planering av innehåll. Som publiceringsverktyg använder vi WordPress-plattform med öppen källkod.

Ljud- och evenemangsproduktion

Från oss får du voice-over och musik till dina video och tv-produktiner. Genom vår ljudproduktion får du en egen signaturmusik som passar perfekt för dina presentationsvideor. Vi genomför ljudinspelningar och reparationer med toppmodern teknik. Dessutom har vi bärbar ljudinspelningsutrustning samt en mobil ljudstudio för inspelningar. Våra ljudtjänster sträcker sig även till stora utomhus- och inomhusevenemang.

Grafiska tjänster

Vi designar och skapar reklam- och publiceringsgrafik för ditt företag, inklusive broschyrer, visitkort, formulär och tidningsannonser. De största grafiska projekten inom marknadsföring har bland annat varit husfabrikernas huskataloger. Vi designar grafik för att stödja digital marknadsföring online samt för användning på inomhus- och utomhusskärmar, inklusive animationer. Som säljverktyg skapar vi imponerande demonstrationer och animerade presentationer.

3D och VR

Som vår senaste tjänst ger vi dig en 3D-vy för produkt-, företags- och lägenhetspresentationer. 3D-modellering passar också utmärkt för att visualisera fabriks- och företagslayouter. Vid vårt kontor har vi en virtuell demoverkstad. Med HTC Vive VR glasögon har du möjlighet att se världen på ett annorlunda sätt. Kom och bekanta dig!

Tejpningar och skyltar

Vi designar, tillverkar och installerar reklamtejpningar för både inomhus- och utomhusbruk. Våra produkter inkluderar fordons- och kontorstejpning, skyltar, produktetiketter, reklam- och varningsdekaler, dekaltexter, banderoller, roll-ups, ställningar och LED-ljusskyltar. Vi verkar både lokalt och fungerar ofta som underleverantör åt nationella kedjor för dekorativa tejpningar.

Fotograferingstjänster

Vi designar reklambilder och genomför dina reklamfotograferingar som foton, videor eller en kombination av dem för att skapa färdiga videoprodukter. Evenemang och objektsfotografering utförs med högkvalitativ videokamera, fotoutrustning eller drönare. Våra fototjänster används ofta i samband med vår evenemangsproduktion. På så sätt kan vi erbjuda arrangören en helhetslösning för att säkerställa synligheten.

Partnerskap

Vid behov bygger vi upp hela din företagsmarknadsföring och produktion av innehåll för sociala medier. Vi har resurserna att ta hand om kundernas behov, från reklamtejpningar till visitkort och via internetmarknadsföring ända till TV-reklam. Genom en välutvecklad marknadsplan skapas en bild av en effektiv helhet. Vi samarbetar på alla områden med ledande varumärken på nationell nivå.

Google-verktyg

Google sökordsmarknadsföring, Google Ads-verktyget och Google Analytics är de viktigaste verktygen för marknadsföring. Vi hjälper ditt företag med att implementera olika delar av Google-marknadsföring och genomföra kostnadseffektiv Google-annonsering.

Applikationsutveckling

Genom applikationsutveckling, animering och 3D-visualisering för vi även utmanande projekt till din skärm innan produktion eller en betydande investeringsbeslutet T.ex. en applikation utvecklad för att stödja försäljningen fungerar på följande sätt: SE EXEMPEL

Eagle broschyr

Läs eller ladda ner Eagle Medias broschyr här.

Referenser

Vi samarbetar kontinuerligt med Finlands ledande företag och lokala influencers!

Kontakta oss

Kom på besök eller tag kontakt! Eagle Media meddelar. Vi är nu Eagle Media AB och erbjuder härmed ännu starkare marknadsförings- och synlighetstjänster. Vi tar väl hand om gamla, men även nya kunder och välkomnar dig och ditt företag till vår växande kundbas.

Besöksadress: Eagle Media Oy, Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska (Smarthouse 1 våning.) Mån – Fre kl. 9.00 –
15.30

Personal

ANTTI KOTKA

Vd, försäljning, produktion

+358 (0) 400 958 180

antti.kotka (at) eaglemedia.fi

Video- och dronefilmning och ljudproduktion.

PAAVO KATTILAKOSKI

Produktion, grafik, 3D

+358 (0) 503 399 207

paavo (at) eaglemedia.fi

Medieteknikingenjör och innehållsproducent. En mångsysslare som behärskar 3D-produktion, webbsidesbyggande och känner till alla Google Ads-trick.

TUOVI PULKKANEN

Textdesign, fotografering och produktion.

+358 (0) 408 391 768

tuovi.pulkkanen (at) eaglemedia.fi

Erfaren professionell inom skrivande, innehållsproduktion och layout av trycksaker. Skicklig fotograf med
förmåga att koordinera helheter och snabbt identifiera kundens behov.

INFO

+358 (0) 50 4674 486

info (at) eaglemedia.fi

FAKTURERING

Fakturor riktade till Eagle Media Oy begärs att skickas främst som nätfakturor.

Nätfaktureringsinformation

Nätfakturornas Eadress: 003733708611
Service ID: 003723327487
Operatör: Apix Messaging Oy
FO-Nummer: 3370861-1

Leveransadress för pappersfakturor:

Ifall ni inte har möjlighet att skicka nätfaktura, vänligen skicka fakturor till:
antti.kotka@eaglemedia.fi

Vid eventuella frågor gällande fakturering kontakta:

Antti Kotka

0400 958 180

antti.kotka@eaglemedia.fi